Man lär så länge man lever

Jag kan inte låta blir utan att förvånas över vilka otroligt uppfinningsrika människor det finns. Vilket gör att jag nog aldrig kommer att sluta förvånas…. Idag var jag på kontroll på ortopeden, har ett knä som opererats ett par gånger så hade en efterkontroll på det, och brukar alltid träffa en och samma läkare. Men idag fick jag träffa en annan läkare eftersom han som normalt kollar upp mitt knä har fått jobb i Malmö.

hyrläkare

Så medan de väntar på att kunna anställa en annan läkare så använde de sig av en konsultläkare. Hur coolt är inte det?! Vet ju att många företag använder sig av konsulter när de behöver mer resurser under en period och liknande. Men hade ingen aning om att man kunde göra samma sak med läkare. Fast det är ju rätt logiskt nu när jag tänker på det. De gör ju exakt samma sak oavsett var de är. På så sätt borde det ju inte bli/vara lika stor vårdbrist på vissa ställen om man använder sig av detta systemet eller hur? Som sagt, man lär så länge man lever :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Musikfestival.nu

#musikfestival på Twitter