Airbnb på festivaler

Finns det något bättre än att känna solen steka mot huden när man sitter utanför ett tält med sina bästa vänner och väntar på nästa festivalkonsert? Jag vet inte hur många festivaler jag varit på under de senaste åren men det blir aldrig gammalt. Jag känner dock att jag börjar bli lite för gammal för att bo i ett tält och det var jag inte ensam om när jag pratade med mina vänner i våras inför festivalsommaren. Det var någon som nämnde Airbnb som alternativ och det är ju egentligen ett riktigt bra alternativ men jag har en vän som efter Way Out West blev så kär i staden att hon bestämde sig för att flytta till västkusten. Hon har anlitat en fastighetsmäklare i Göteborg för att hitta ett boende, då kan jag bo där nästa år! Festivalåret 2018 ser redan onekligen riktigt bra ut!

Hyra Airbnb inför festivalsommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Musikfestival.nu

#musikfestival på Twitter