Way Out West 2017

Det finns några saker som är nödvändiga, som att byta luftfilter till bilen, och sedan finns det sådant som bara är roligt. Jag har haft en förkärlek till festivaler i många år men jag undrar om Way Out West 2017 inte toppar alla andra festivalupplevelser hittills. Självklart berodde mycket på vädret och det glada sällskapet jag var del utav, men i slutändan var det ändå musikerna som lyckades med konststycket att ta kvällarna till en ny nivå. Av mina tre proppfyllda festivaldagar så har jag tre favoritakter som jag vill dela med mig av. På torsdagen såg vi El Perro del Mar, en helt magisk konsert som fyllde kroppen med glädje. På fredagen Rebecca och Fiona för feststämningen och på lördag så stod Band of Horses för årets mest minnesvärda konsert. Älskar att gå på festival och ser fram emot massor av år med fest, musik och fylla!

Festival är alltid kul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Musikfestival.nu

#musikfestival på Twitter