Musikfestivaler på vintern?

Festivaler är något jag alltid prioriterat högt. Det innebär att det blir en av alla årets viktiga utgifter, tillsammans med saker som mat, elektronik av olika slag, möbler och transport. Det gäller att kunna prioritera festivaler tillräckligt och vara duktig på att spara ihop en festivalbudget, annars är det tufft att befinna sig på årets bästa festivaler! Jag gillar att besöka sommarens festivaler men sommaren är bara några månader per år och det gör att jag får längta väldigt länge tills nästa års festivaler. Det får mig att ställa frågan ” finns det musikfestivaler på vintern?”. Jag känner till att det finns uteställen med liveframträdanden och liknande. Jag känner även till att det finns mindre arrangerade event med framförallt elektronisk musik men jag undrar om det finns någon riktigt stor festival på vintern som kan jämföras med de festivalerna som pågår under sommaren. Finns det i Sverige eller ska jag behöva fly landet när längtan är för stor?

Festival på vintern?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Musikfestival.nu

#musikfestival på Twitter