Kategoriarkiv: event

Ibland vill vi mer än plånboken klarar av

festivalDet är ju ingen direkt hemlighet att det kostar en slant att åka eller gå på festivaler, men som vi alla vet så är det ju helt klart värt det 😉

Först så ska man betala biljetten, sedan är det resan till och från festivalen, eventuellt boende, kanske behöver du komplettera med tält eller sovsäck och så självklart mat, dryck och shopping. Det är brukar ju till slut bli en slant. Om du känner att du vill mer än vad plånboken kanske har råd med så rekommenderar jag dig att ta ett sms- eller snabblån.

Det finns faktiskt väldigt bra företag att vända sig till. Då får pengarna snabbt och det är schyssta avbetalningsvillkor. Det som jag främst rekommenderar är Frogtail. Inget krångel, pengarna på kontot direkt och bra villkor.

Detta kan ju vara ett tips för dig som kanske får lite ont om pengar när sommarens alla festivalen drar igång.

Närmar oss Way out West!

Tjabba allihop!

Har ni också semester? Fy sören vilket härligt väder det bjuds på när jag är ledig! Man kan ju inget annat än att tacka och ta emot. Dessutom har jag äntligen spikat att det blir Way out West i år för både min och Jockes del. Det har länge varit lite av en favorit när det handlar om festivaler i stadsmiljö, för Göteborg är ju Göteborg! Ska ni dit? Jag ser mest fram emot att se Pj Harvey, faktiskt.

Hört henne förut? Tycker hon är riktigt skön!!

Tänkte förbereda er redan nu

Det är ju snart dags för Melodifestivalen igen. Alla har en åsikt om Melodifestivalen oavsett om den är positiv eller negativ. Hur som helst så är det en festival. Det hör man ju på namnet! Vi har ju inte så många andra festivaler så här på vintern/våren att se fram emot så… Första deltävlingen går av stapeln på lördag 7 februari. Är ni med?

mello

Idol

Ni har väl inte missat en av Sveriges största musiktävlingar Idol, och att den just nu sänds på TV?

Ja alltså inte precis i skrivande stund men på fredagar kl 20 är det dags igen. Se och njut av grymma röster och framträdanden. Gå även in på Aftonbladet och rösta på vem du tror blir Idol 2014.

idol

 

Själv är jag bombsäker på att Lisa kommer att vinna. Härlig tjej och GRYM röst!

Söker DIG

Jag vet att jag skrev i förra inlägget att det är mycket som kommer i festivalvärlden, och det är det verkligen. Men nu när Tomorrowland är över känner jag en lättare panik över att det dröjer ett lång tag innan vi kan njuta av den här sortens tillställningar igen.

Jag söker DIG som var på Tomorrowland. Ge mig gärna en bra recension av hur festivalen var så lägger jag upp den här på bloggen och länkar direkt till dig.

tomorrowland

Helgens festivaler

I helgen går det hela 9 festivaler av stapeln med början idag, 14/6 och imorgon, 15/6. Vi har Mossagårdsfestivalen, Summerburst Stockholm, Let’s Rock Enköping, High Chaparral Country Music Festival, This is Hultsfred, Stockamöllan Jazz & Swingfestival och Psykjunta 2013 som drar igång idag. Imorgon har vi Gutterfest ’13 och Alternativetfestivalen. Det har vart ganska stort pådrag om Summerburst nu är det äntligen dags. Summerburst är en festival som är två dagar och den drar igång i Stockholm idag. De har samlat en mängd olika DJ:s som kommer göra sitt yttersta för att du ska få den grymmaste upplevelsen! Festivalen är utsåld så det kommer bli ett hejdundrande drag!

Ses på festen! //Festivalguden (Jonathan)