Kategoriarkiv: Festivaltips

Rolling Stones till Köpenhamn!

stonesOk, musikfestivalen i all ära MEN när The Rolling Stones kommer till stan (eller i alla fall i närheten av stan) så MÅSTE man bara gå!

Så för alla er som eventuellt har missat att biljetterna är släppta så är detta inlägg en påminnelse till alla er! Och har nu problem att punga upp med pengarna redan så ta hjälp av Kredit 365 och ta ett snabblån så du får bra platser.

Detta tillfälle får man ju inte missa när sånna legender kommer och spelar så nära oss! Fan vet hur många fler år de klarar hålla på. Jag menar, Mick Jagger är ju 73 år gammal och med tanke på det liv han har levt med droger och sprit så är det ju helt otroligt att han fortfarande lever…. Men nu ska de tydligen leva som riktiga hälsofreaks så det kanske går att krama ur några fler år med konserter från dem, men dumt att chansa 😉

Så köp era biljetter idag!

Ibland vill vi mer än plånboken klarar av

festivalDet är ju ingen direkt hemlighet att det kostar en slant att åka eller gå på festivaler, men som vi alla vet så är det ju helt klart värt det 😉

Först så ska man betala biljetten, sedan är det resan till och från festivalen, eventuellt boende, kanske behöver du komplettera med tält eller sovsäck och så självklart mat, dryck och shopping. Det är brukar ju till slut bli en slant. Om du känner att du vill mer än vad plånboken kanske har råd med så rekommenderar jag dig att ta ett sms- eller snabblån.

Det finns faktiskt väldigt bra företag att vända sig till. Då får pengarna snabbt och det är schyssta avbetalningsvillkor. Det som jag främst rekommenderar är Frogtail. Inget krångel, pengarna på kontot direkt och bra villkor.

Detta kan ju vara ett tips för dig som kanske får lite ont om pengar när sommarens alla festivalen drar igång.

Närmar oss Way out West!

Tjabba allihop!

Har ni också semester? Fy sören vilket härligt väder det bjuds på när jag är ledig! Man kan ju inget annat än att tacka och ta emot. Dessutom har jag äntligen spikat att det blir Way out West i år för både min och Jockes del. Det har länge varit lite av en favorit när det handlar om festivaler i stadsmiljö, för Göteborg är ju Göteborg! Ska ni dit? Jag ser mest fram emot att se Pj Harvey, faktiskt.

Hört henne förut? Tycker hon är riktigt skön!!

Roskilde 2016!

Tjabba hörni!

Herregud vad solen får mig att längta tills sommaren! Har börjat kolla upp lite info runt årets Roskildefestival nu och jag blir bara mer och mer taggad ju fler artister de släpper. Något som förvånade mig lite är hur peppad jag blev av att Macklemore & Ryan Lewis kommer. På senaste har jag fastnat mer och mer för deras musik. Typ som den här:

De är ju alltså bra nu, tycker jag! Sköna beats och roliga texter! Vad mer kan man begära?!

Langos, alltså!

För att bara nämna en sak som är helt fantastisk med festivaler så nämner jag Langos! Det är typ det godaste som finns, och inte bara enligt mig. Kanske borde man försöka öppna en riktigt bra langosresturang i stan, jag tror att det hade gått som smör i solen, alltså! Min favorit är en mesig en med ost, skinka, gräddfil och rödlök. MUMS! Undra hur man gör Langos, om man kunde göra det hemma också, kanske. Det hade varit ruskigt gott till vardagsmiddag, typ varje dag!!

langosVilken fyllning är er favorit på Langos? Räkor, rom, skinka? Oh, vill ha en nu! Haha!

 

Planera planera

bråvallaTill alla er festivalälskare kan jag bara berätta… Bråvalla har gått ut med första artistsläppen! Bland artisterna hittar vi både Robbie WIlliams, Calvin harris, Muse, Lars Winnerbäck, Ola Salo och många fler. Håll utkik på deras hemsida för att hålla dig uppdaterad!

BRÅVALLA 26-26-27/6-2015! NU KÖR VI!

Följa sina egna råd

Det här med att följa sina egna råd är fan inte dumt. Det fick jag själv erfara förra veckan.

Torsdagen den 21 augusti började som vilken annan torsdag som helst. Jag kliver upp, morgontrött som vanligt, och satte på kaffebryggaren. Följde mina vanliga morgonrutiner som innefattar alltför hög musik och ett allt för långt toabesök. Dagen fortskred i vanlig ordning med jobb och efter jobbet var det jag som klev in på Coop med stolta steg för att köpa mig lite middag. Plockar på mig en del gott och går till kassan för att betala och där tar det tvärstopp. Försökte betala 3 gånger innan jag insåg att det inte är något fel på deras automat. Hann även få ur mig ett par otrevliga ord till den oskyldiga kassörskan också men det hör inte till berättelsen. Så jag packade snällt ihop mina grejer i korgen igen och gick tillbaka in i affären för att ta reda på vad det var som hände.

Såg ganska snabbt att kontot var helt uttömt av oklara anledningar och jag stod där med skägget i brevlådan. Men sen kom jag ju på vad man kunde göra för att få snabba pengar (utan att råna en pensionär) och det var bland annat att låna pengar hos Folkia. Så där stod jag med telefonen i högsta hugg och gjorde något jag aldrig testat förut – tog ett smslån. Fick svar direkt och kunde handla hem min mat. Tror ni att jag njöt av middagen sen? Det lovar jag att jag gjorde, gick och slängde i en påse sourcream-chips under tiden jag väntade som jag kalasade på som aldrig förr efter middagen.

Så jag tar väl det här tillfället i akt och tackar mig själv och mina tidigare efterforskningar till bloggen. Tack!

Idag börjar förresten Storsjöyran. Är det någon som är på plats? Jag själv missar den och alla grymma artister som uppträder. Ångest på den!

storsjöyran