Kategoriarkiv: Musik

Rolling Stones till Köpenhamn!

stonesOk, musikfestivalen i all ära MEN när The Rolling Stones kommer till stan (eller i alla fall i närheten av stan) så MÅSTE man bara gå!

Så för alla er som eventuellt har missat att biljetterna är släppta så är detta inlägg en påminnelse till alla er! Och har nu problem att punga upp med pengarna redan så ta hjälp av Kredit 365 och ta ett snabblån så du får bra platser.

Detta tillfälle får man ju inte missa när sånna legender kommer och spelar så nära oss! Fan vet hur många fler år de klarar hålla på. Jag menar, Mick Jagger är ju 73 år gammal och med tanke på det liv han har levt med droger och sprit så är det ju helt otroligt att han fortfarande lever…. Men nu ska de tydligen leva som riktiga hälsofreaks så det kanske går att krama ur några fler år med konserter från dem, men dumt att chansa 😉

Så köp era biljetter idag!

Musik är livet!

Som musikälskare så har vi alla samma problem, att hitta högtalare och hörlurar som låter bra. Till alla ser som sliter och fortfarande letar efter något bra så vill jag rekommendera plexgear. Hade aldrig testat dem innan men förvånansvärt bra ljud till ett riktigt bra pris.

högtalare

De jag är mest imponerad över är de små högtalarna som man kan koppla till laptoppen, prefekt att ha med till festivalen, festen, campingen och alla andra ställen vi kan tänkas vilja ha bra musik och bra ljud.

Man kan till och med använda dem i bilen om de högtalarna är kass 😀

Ofta har vi ju superbra högtalare hemma i surround systemet så vi är ju helt klart bortskämda med ljudkvaliteten. Så detta är mitt tips till er som vill ha så bra ljud som möjligt när du inte kan lyssna hemma. Hoppas att det kan vara till hjälp!

Ha en bra helg på er!

Närmar oss Way out West!

Tjabba allihop!

Har ni också semester? Fy sören vilket härligt väder det bjuds på när jag är ledig! Man kan ju inget annat än att tacka och ta emot. Dessutom har jag äntligen spikat att det blir Way out West i år för både min och Jockes del. Det har länge varit lite av en favorit när det handlar om festivaler i stadsmiljö, för Göteborg är ju Göteborg! Ska ni dit? Jag ser mest fram emot att se Pj Harvey, faktiskt.

Hört henne förut? Tycker hon är riktigt skön!!

Roskilde 2016!

Tjabba hörni!

Herregud vad solen får mig att längta tills sommaren! Har börjat kolla upp lite info runt årets Roskildefestival nu och jag blir bara mer och mer taggad ju fler artister de släpper. Något som förvånade mig lite är hur peppad jag blev av att Macklemore & Ryan Lewis kommer. På senaste har jag fastnat mer och mer för deras musik. Typ som den här:

De är ju alltså bra nu, tycker jag! Sköna beats och roliga texter! Vad mer kan man begära?!